Copy
Tag på vandretur om vinteren i Rondane Nationalpark
Det danskejede friluftscenter Rondetunet ligger i naturskønne omgivelser på kanten af Rondane Nationalpark i Norge. Her kan man gå lige ud i den flotte natur med fjeld, skov sneklædte tinder.
View this email in your browser

Velkommen til Rondetunet - velkommen til Norge

Rondetunet er en oplagt base for fjeldvandrere, hvor flere af områdets flotte ruter begynder lige ved vores hytter. Vi vil især fremhæve vinterens potentiale, for vandreture i det snehvide landskab. På snesko kan man nemt komme omkring i den til tider dybe sne, med en uanet mængde af turmuligheder.

Der er både optrukkede og markerede spor som er nemme at følge og gå på, men også muligheden for at gå på opdagelse uden for sporene, og med den snehvide dyne som dækker landskabet, er det muligt at komme overalt, og lave sine egne ruter.


Vi er et dansk ejet og drevet friluftscenter, så her vil man møde andre naturglade danskere, og kommunikationen er nem. Centeret ligger tilbagetrukket fra vejen i en lille birkelund, og man får ofte en følelse af at have den skønne natur for sig selv.


Overnatning
På Rondetunet kan du leje enkle og hyggelige hytter. Med den smukke og storslåede Rondane Nationalpark omkring os, er Rondetunet en skøn base for dem der gerne vil kombinere en aktiv ferie med ro og afslapning, samt samværet omkring aftener med mad og gode fortællinger.

Husk at medlemmer af Dansk vandrelaug får 10 % på hytteleje og kurser i hele 2017.

Læs mere om os på hjemmesiden her

VINTERTUR PÅ SNESKO

Prøv en 4 dages vandretur på snesko, og book en tur når det passer jer, enten som forening eller gruppe, eller som tilbud til jeres enkelte medlemmer.

Er du fascineret af at udforske de majestætiske fjelde og de store vidder? Har du lyst til at begive dig ud på nye eventyr i et snedækket landskab? Du har måske vandret i de norske fjelde før og har nu lyst til at opleve fjeldene om vinteren? Så kom og tag på vintervandring med Rondetunet på snesko.

Denne tur er for dig som gerne vil opleve naturen om vinteren men måske ikke har erfaring med at stå på ski eller gerne vil prøve snesko. Sneskoene er nemme at bruge og løber ikke fra én på vej ned af bakken. På snesko kan du koncentrere dig om at nyde naturen, mens du lærer mere om det at færdes på vinterfjeldet.

På turen vil vi komme omkring al den basale viden, du behøver for at færdes på vinterfjeldet. Vi vil beskæftige os med kort og kompas, sikker færdsel og udstyr til ture på vinterfjeldet.

Efter denne tur vil du have fået en grundlæggende indføring i færdigheder og viden til at give dig tryghed til at tage på flere vinterture. Der bliver også tid til bare at lade det ene skridt tage det andet og nyde naturen, stilheden og det smukke Rondane iklædt sin hvide vinterkappe og det helt unikke lys over fjeldene, som det kun kan opleves om vinteren.

PRIS DKK 2.800,- per person. Det er muligt at bestille fuld kost under hele programmet inkl. morgenmad, frokost eller madpakke og aftensmad. Pris DKK 1.000,-

Læs hele programmet HER
Faciliteter
Ud over den smukke natur og muligheden for at overnatte hos os, har vi flere fælles faciliteter og muligheder tilknyttet til et ophold på vores friluftscenter.

Vi har en fælles fjeldstue som alle vores gæster kan benytte, med bla. lidt bøger og spil samt en brændeovn. Ligeledes er vores bålhytte god til samlinger eller ideelt hvis man ønsker at tilberede aftensmaden over grill. Der er altid brænde til at lave bål, og det er jo ikke noget hyggeligere end at samles om flammerne og brændets knitren.
Gruppetur
Da vi skriver til jer som forening vil vi også gerne fortælle jer om muligheden for at arrangere en klubtur herop for jeres medlemmer. Vi har stor erfaring med at arrangere gruppeture, og har årligt besøg af flere skoler og spejdergrupper, udover de kurser og ture vi selv står for at udbyde og afholde. Så lad os endelig hjælpe jer med at arrangere jeres næste tur.

Næste skridt

Hvis du er blevet lidt nysgerrige efter at have læst denne mail, læst om vores kurser og ønsker at besøge os eller få et tilbud til jeres forening eller medlemmerne – så tøv ikke med at kontakte os på kt@rondetunet.no

Vi ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen
Sarah, Adam og Kristian


 

Rondane Friluftssenter Rondetunet AS | Rondeveien 593 | 2477 Sollia | Norge
Organisasjonsnummer: 912 001 237 | Tlf.: +47 904 15 149
Internet: rondetunet.no | Facebook: fb.com/rondetunet | E-post: kt@rondetunet.no
Rondane Friluftssenter Rondetunet AS er en del av Friluftslageret® Danmark

Du modtager denne mail, fordi du repræsentere en vandreforening i Danmark og vi mener at information om vores sted er til gavn for jeres forening og medlemmer.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rondane Friluftssenter Rondetunet · Rondeveien 593 · 2477 Solia · Norge
Copyright © 2016 Rondane Friluftssenter Rondetunet, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list